Partners in werken en leren

De Nieuwste Pabo werkt zeer nauw samen met schoolbesturen uit heel Limburg, van Weert tot Eijsden. Samen met hen heeft de Nieuwste Pabo het huidig curriculum ontworpen. Ieder schoolbestuur heeft een aantal opleidingsscholen, scholen waar de studenten van de Nieuwste Pabo leren op de werkplek (het zogenaamde werkplekleren).
De partner-schoolbesturen zijn: Kindante, INNOVO, jongLeren, MosaLira, Movare, SKO Maasdal, SKO Mergelland, Spolt, Swalm en Roer, Triade en Meerderweert.
Vanuit de Nieuwste Pabo zult u dan ook jaarlijks stagiaires bij ons op school zijn.
Dit jaar loopt Sandra van den Kerkhof stage in groep 6-7.
Sandra is een vierde jaars student. Het eerste half jaar zal ze elke donderdag in de groep aanwezig zijn. Na de carnavalsvakantie start haar LIO periode en zal ze wekelijks van maandag t/m donderdag voor de klas staan.