ONS TEAM

Dit is juf Henriëtte.
Zij is de juf van groep 1-2-3.
In de schakelklas ondersteunt ze kinderen die iets extra's nodig hebben in de taalontwikkeling.
hbrouns@meerderweert.nl
Dit is juf Marlies.
Zij is de juf van groep 1-2-3.
Jong van hart en altijd in voor een grapje.
m.haex@meerderweert.nl
Dit is onze geweldige conciërge Jan. Een echte moppentapper en als er iets kapot is, is hij onze man!
j.kampers@meerderweert.nl
Dit is juf Karin Pulles.
Zij is onze kindercoach. Kinderen kunnen altijd bij haar terecht, biedt hen een luisterend oor en helpt ze met alle liefde een volgende stap te zetten.
k.pulles@meerderweert.nl
Dit is juf Arlette.
Zij is de juf van groep 6.
Daarnaast is ze onze intern begeleidster. Ze heeft een goed oog voor kinderen die extra zorg nodig hebben.
a.gielen@meerderweert.nl
Dit is juf Patricia.
Zij is de juf van groep 1-2-3 en tevens een vrolijke noot want ze geeft, als vakleerkracht, muziekles aan alle groepen. Daarnaast dirigeert ze ons schoolkoor.
preenen@meerderweert.nl
Dit is juf Karin.
Zij is de juf van groep 4-5. Ze filosofeert maar wat graag met kinderen en is ontzettend sportief. Op de racefiets is ze niet bij te houden.
k.vanlier@meerderweert.nl
Dit is juf Angelique.
Ze werkt met groepjes kinderen en ondersteunt in alle klassen. Ze is een creatief wonder en verzorgt verschillende kunstzinnige naschoolse arrangementen.
a.gielens@meerderweert.nl
Dit is meester Ralf.
Hij is de meester van groep 7-8. Hij weet de kinderen volop te boeien met prachtige verhalen over de wereld van vroeger en van nu.
r.hompes@meerderweert.nl
Dit is juf Johanneke.
Zij is de juf van groep 6. Zij is niet alleen creatief op papier maar ook in de digitale wereld staat ze haar mannetje als onze ICT'er.
j.jansen2@meerderweert.nl
Dit is onze directeur Roel.
Hij is er alle dagen van de week en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt op onze school. Hij denkt graag na over mooi onderwijs en praat daar dan het liefst weer de hele dag over. Heb je hem nodig? De deur staat altijd open!
r.vandael@meerderweert.nl
Dit is juf Vivianne.
Zij verzorgt onze super gave IMC-basislessen in groep 7/8, waar de kinderen les krijgen van bevlogen gastdocenten. Dat is pas leren voor het leven!
vivianne.neijnens@imcbasis.nl
Dit is juf Els. Zij is de juf van groep blauw. De onderbouwgroep van de TaleNT2 school.

e.venner@meerderweert.nl

Dit is juf Chiara. Zij is de juf van groep blauw. De onderbouwgroep van de TaleNT2 school.

c.siddu@meerderweert.nl
Dit is meester Peter. Hij is de meester van groep groen. De bovenbouwgroep van de TaleNT2 school.

p.vdbosch@meerderweert.nl
Dit is juf Imke. Zij is de juf van groep groen. Daarnaast is zij intern begeleidster bij de TaleNT2 school.

i.stals@meerderweert.nl
Dit is onze enthousiaste vrijwilliger Nelle.